Framgångshistorier

Här publicerar vi våra medlemmars berättelser för dig som vill berätta hur du träffade din partner eller nya vän hos Spiritual Hearts. Vi publicerar gärna en bild av er båda, men om du känner att du bara vill tala från hjärtat och låta bara orden beskriva er kärlek eller vänskap är det också lika bra!

Hej! Jonas heter jag och vill säga att jag har fått träffa min kvinna, min stora kärlek Anne och kan knappt inte fatta hur tokkär jag är nu!!! Hade faktiskt nästan inget hopp kvar innan jag blev medlem hos er sajt. Hade testat flera av dom här sajterna och hade känt mig så förbannat trött på nätdejtande, förlåt hur jag skriver men vill som ni på Spiritual Hearts pratar om ha med hjärtat och vill ha det när jag berättar här och trodde aldrig att jag också skulle få träffa den rätta kvinnan för mig. Vet ni vad, det blir en flytt nu för mig!!! Tusen tack till er nätdejtingsida Spiritual Hearts.

Hälsningar från Jonas

Svar: Kära Jonas, Vi är glada att höra att du har träffat din stora kärlek Anne och vi vill önska er båda, från vårt hjärta, all lycka! Tack för att du hörde av dig till oss och ville dela detta med oss. Med ljus och kärlek,Team Spiritual Hearts.


Hejsan! Jag hann bara vara medlem på Spiritual Hearts en kort tid för Peter och jag fick kontakt nästan direkt här! Saken är den att när jag fick mitt första mail från honom visste jag inte riktigt hur jag skulle tänka kring att han tog kontakt med mig, eftersom det är så långt avstånd mellan oss, men saken är att vi kände så stark kemi när vi mailande med varandra och även när vi pratade i telefon! När jag hörde hans röst blev jag alldeles varm inuti. När vi träffades till slut efter två månader av tät kontakt så kändes det bara rätt mellan oss! Otroligt hur våra liv kommer att förändras nu. Tack för att ni skapade denna dejtingcommunity Spiritual Hearts, utan er underbara sida hade jag och Peter aldrig träffats eller är det kanske ödet att vi skulle träffa varandra här?! :)

Många kramar Isabelle

Svar: Kära Isabelle Vi är så glada att du och Peter fick chansen att träffas här på Spiritual Hearts! Ja, kanske det faktiskt var ödet att du och Peter skulle få upptäcka varandra här på Spiritual Hearts. Lycka till och många kramar tillbaka! Med ljus och kärlek,Team Spiritual Hearts.

Senaste nyheter
Galleri
Framgångshistorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Vi gör inte spam.

Copyright © 2017 Andliga Hearts. Alla rättigheter förbehållna.

Menu
×