Om oss

Om företaget

Vi som står bakom företaget grundade Spiritual Hearts AB 2014. Vi har själv nätdejtat, men vi längtade efter en andlig nätdejtingsida och på den vägen föddes idén om att skapa Spiritual Hearts, en träffpunkt för dem som vill ha lite mer utöver det vanliga.

Det börjar med ett möte i hjärtat.

Spiritual Hearts är en nätdejtingsajt/mötesplats där vi vill förmedla en spirituell sida i sökandet efter kärlek eller vänskap. Här finns chansen att finna den kärlek/vänskap som också ser själen och inte bara utsidan. Att mötas i hjärtat och verkligen visa att kärlek är allt. Kärlek vill få ta plats, inte bara bli tänkt eller sagd. Längtar du efter en nätdejtingsajt/mötesplats som fokuserar på kärlek, närhet och glädje? Hos Spiritual Hearts välkomnas du till en nätdejting/mötesplats som är lite mänskligare, lite vänligare, lite varmare, lite tryggare och lite större...i hjärtat!

Varför välja Spiritual Hearts

Det är inte bara i filmens värld så som i ”You’ve got mail” och liknande filmer som det går att finna nya bekantskaper via nätet, utan idag är det många människor som väljer att nätdejta/söka nya vänner via webben och faktiskt idag ett av de vanligaste sätten att knyta nya kontakter på. Förutom online dejting, erbjuder vi dig också en fantastisk möjlighet - Personlig matchning från våra dejtingcoacher. Vi har även kommande events och happenings, där också chansen finns att få mötas i hjärtat men på ett litet annat sätt än via nätet.

Sveriges första spirituella nätdejtingsajt/mötesplats

Det är också många människor idag som tror på något mera och är nyfikna på det spirituella. Hos oss är alla välkomna, vare sig du är intresserad av det spirituella eller inte. Här finns medlemmar inom alla trosinriktningar och här finns också medlemmar som inte alls har något intresse av spiritualitet, men som däremot uppskattar och trivs på vår sida för att de hos Spiritual Hearts funnit en seriös sida.
Att söka kärleken eller vänskap hos Spiritual Hearts innebär att du blir medlem på en nätdejtingsajt/mötesplats där övriga medlemmar också, precis som du själv, inser betydelsen av ett annat djup i sökandet efter en partner eller vänskap.

Några ord på vägen

Du är viktig för oss. Vi är ett företag som vill ge dig som medlem det lilla extra, du är alltid välkommen att höra av dig till info@spiritual-hearts.com om du vill fråga om något. Ett gott råd till dig som vill pröva nätdejting eller söka nya vänner är att vara tydlig med vad du söker, följ din magkänsla och när du lär känna en ny person på sidan låt det ta sin tid om du behöver det. Det är viktigt att träffa personen ifråga på en allmän plats. Som medlem på vår sida har du som medlem möjlighet att blockera en annan användare enkelt via din profilsida. Vi lämnar aldrig ut en annan medlems kontaktuppgifter.

Senaste nyheter
Galleri
Framgångshistorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Vi gör inte spam.

Copyright © 2017 Andliga Hearts. Alla rättigheter förbehållna.

Menu
×