ATT MÖTAS I HJÄRTAT

Nätdejtingcommunity Spiritual Hearts

Vi tror på att följa hjärtats röst

Spiritual Hearts är en ny nätdejtingsajt och mötesplats där vi vill förmedla en spirituell sida i sökandet efter kärleken eller för dig som vill få skapa nya vänskapsband. Vi som är team Spiritual Hearts tror på att det finns något mer, vi tror på att ta fasta på det spirituella i livet, vi tror på kropp och själ och att vi alla bär en storhet inom oss. Vi tror på att våga ösa på med kärlek! Därför skapade vi Sveriges första spirituella nätdejtingsajt/mötesplats. Att våga se både kärleken hos sig själv och att också våga möta den i någon annan person. Var därför öppenhjärtlig när du skapar din pofil.

Vi tror helt enkelt på sånt som värmer hjärtat!heart!

Hos oss är alla välkomna, ateister, agnostiker, du som ser dig som andlig men inte vill sätta något mera ord på din tro eller du som tillhör ett trossamfund.

Hos oss har alla chansen att finna kärleken eller ny vänskap, så våga häll lite extra kärlek in i ditt liv! För nu har du chansen att finna den kärlek som också ser själen och inte bara utsidan. Att mötas i hjärtat och verkligen visa att kärlek är allt. Kärlek vill få ta plats, inte bara bli tänkt eller sagd.

Längtar du efter en nätdejtingsajt/mötesplats som fokuserar på kärlek, närhet och glädje? Spiritual Hearts ger dig chansen att få mötas i hjärtat genom både nätdejting, personlig matchning och i samband med våra kommande events/happenings.

Hos Spiritual Hearts välkomnas du till en nätdejting/mötesplats som är lite mänskligare, lite varmare, lite tryggare och lite större...i hjärtat! Det är när vi vågar möta oss själva och se varandra som vi verkligen lever, så öppna hjärtat på vid gavel och anmäl dig nu till Spiritual Hearts!

Vi som skapat denna nätdejtingcommunity Spiritual Hearts tror på att följa hjärtats röst, att möta andra personer med glädje och respekt.

Senaste nyheter
Galleri
Framgångshistorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Vi gör inte spam.

Copyright © 2017 Andliga Hearts. Alla rättigheter förbehållna.

Menu
×