Så fungerar det

Som medlem på Spiritual Hearts loggar du in på Sveriges första och största dejtingsajt och mötesplats med spirituell inriktning.
Du ställs nu inför valet att välja en medlemsplan som passar just dig. Vi på Spiritual Hearts har medlemskap och det som kallas för Personlig matchning och de fungerar enligt nedan:

Fyll i dina uppgifter

Du börjar med att besvara dina uppgifter om namn, mailadress och din standard information som de flesta medlemskap behöver ha. Samtidigt rekommenderar vi starkt att du tar dig tiden att fylla i dina spirituella data, preferenser, intressen m.m. som ligger till grund för vår matchningsalgoritm som hela tiden verkar i bakgrunden på Spiritual Hearts. Vi har sagt det förut, men vi försäkrar er igen. Självklart ger vi inte ut er personliga information till tredje part, företag eller privatperson. Vi på Spiritual Hearts vet att respektera din personliga integritet och strävar efter en så positiv och trevlig upplevelse som möjligt hos oss på Spiritual Hearts.

Om du mot all förmodan inte skulle fylla i alla dina uppgifter (vi förstår du är en väldigt upptagen person) så kan du alltid återkomma till oss och fylla i den resterande information som saknades. På detta sätt tar vi med dig i alla sökningar hos potentiella uppvaktande singlar som vill kontakta dig, du kan alltså inte matchas spirituellt om du inte har fyllt i din profil fullständigt. Så ta dig ur vardagslunken, sträck på dig och börja fylla i din profil.

Medlemskap

Som medlem kan du välja mellan olika prenumerationer/paketpriser. Du kan välja att betala för 3, 6 eller 12 månader. Se aktuell prislista och medlemsvikor under Regler & Villkor här nedan, där du även hittar priser för Personlig matchning. Du kan i lugn och ro ge singlarna en chans att hitta dig och dig en chans att acklimatisera dig i vår rofyllda Community.

Personlig matchning

Nu har du verkligen tagit det här på allvar och bestämt dig för att vi ska matcha dig utifrån en matchning som våra experter i Spiritual Hearts genomför åt dig (se aktuell prislista under Regler & Villkor). Vår matchning genomförs av vårt professionella team med lång erfarenhet inom matchning och välgrundade kunskaper inom mer djupgående aspekter i vad som är väsentligt hos en människa. Kanske träffar vi riktigt rätt och hittar den där speciella ”någon” som vi alla letar efter?

Väl inne i Spiritual Hearts

Vi på Spiritual Hearts har förberett vår dejting Community så att det ska passa alla som vill träffa våra singlar som har en spirituell sida, detta gör vi genom att särskilja olika sökmetoder för dig och andra singlar. Eftersom vi är av den fasta övertygelsen att det ska vara trevligt och föras en respektabel ton har vi också kryddat Spiritual Hearts med möjlighet att anmäla beteenden som strider mot vår användare policy eller du som användare upptäcker strider mot allas vår moraliska/etiska kompass.

Du kan välja att skriva meddelanden till medlemmar, flirta med dem och mycket mer. Välkommen till oss på Spiritual Hearts – Sveriges första Spirituella nätdejtingsajt och mötesplats!

Senaste nyheter
Galleri
Framgångshistorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Vi gör inte spam.

Copyright © 2017 Andliga Hearts. Alla rättigheter förbehållna.

Menu
×