Personlig matchning

Hos Spiritual Hearts finns chansen till en Personlig matchning som utförs av en engagerad livslevande människa, en dejtingcoach, som kommer att presentera dig för en intressant medlem som i sin tur också blir presenterad för dig.

Spiritual Hearts Personlig matchning vänder sig till dig som söker ett seriöst och kärleksfullt förhållande. Det är viktigt för oss att förstå våra medlemmar och genom att besvara våra unika matchningsfrågor lär vi känna dig, dina drömmar och dina önskemål.

Att vara medlem hos Spiritual Hearts ökar väsentligt dina chanser att hitta rätt! Om du sen också väljer vårt erbjudande med Personlig matchning kommer du, förutom att ha tillgång till hela Spiritual Hearts matchningsprogram, också regelbundet bli presenterad för en annan medlem där vi tror att det kan finnas möjligheter till äkta kärlek, där det finns en riktig chans att få mötas i hjärtat…

Du kan vara säker på att våra dejtingcoacher hos Spiritual Hearts har hjärtat på rätt ställe!

Personlig matchning är något utöver de andra matchningarna som automatiskt ingår i ditt medlemskap vid registrering. Du gör helt enkelt en egen Medlemsplan och väljer tillägget Personlig matchning som innehåller frågor av både en spirituell och psykologisk karaktär. Prisuppgifter hittar du under Regler & Villkor.

TDejtingcoachen gör sedan en gång per vecka en matchning, via de svar som du kommer att fylla i med de svar andra medlemmar fyllt i, det vill säga att ni matchas åt varandra, utifrån era unika svar som ni har lämnat.

Om du väljer att börja med ett baspaket går det bra att göra så, men om du exempelvis varit medlem ett par veckor och sedan vill utöka med Personlig matchning också, behöver du registrera dig för minst ett baspaket (1 månad) ytterligare. De resterande dagarna du har kvar av den innevarande månaden kommer du att matchas även via Personlig matchning, helt gratis!

Vi på Spiritual Hearts finns här för dig och gör vårat bästa för att du ska finna din livskamrat hos oss. Det här är en unik chans till Personlig matchning, välkommen att anmäla dig nu till Spiritual Hearts!

Senaste nyheter
Galleri
Framgångshistorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Vi gör inte spam.

Copyright © 2017 Andliga Hearts. Alla rättigheter förbehållna.

Menu
×