Frågor & svar

Frågor & svar

Här finner du svar på några av de vanligaste frågorna som kan dyka upp när man bekantar sig med en ny webbsida. Finner du inte svaret på din fråga kan du alltid höra av dig till oss på info@spiritual-hearts.com så hjälper vi dig.

 • Var hittar jag Regler & Villkor

  Längst nere på sidan, i sidfoten på vänster sida hittar du Regler & Villkor.

 • Var hittar jag prisuppgifter

  Under Regler & Villkor.

 • Hur söker jag medlemmar

  På hemsidan kan du göra en enkel sökning på medlemmar genom att fylla i om du är en man eller kvinna och vem du söker. Därefter klickar du på ”Hitta mina bästa matchningar”.
  Som medlem kan du söka andra medlemmar via "Min Vägg" genom att klicka på alternativen under rubriken "Sökning" och fylla i frågorna.

 • Hur skickar jag meddelanden

  YDu kan klicka på någon persons profilbild du har på "Min Vägg". Då kommer du till personens profil och där kan du skicka meddelanden. Du kan också klicka på ikonen "Skicka meddelande" under personens profilbild.

 • Hur ser jag att jag fått ett meddelande

  Du ser alltid dina senaste meddelanden direkt på "Min Vägg". Du får även en siffra på antalet nya meddelanden vid ikonen för meddelanden högst upp på "Min Vägg".

 • Hur tar jag bort min profilbild

  För att ta bort din bild och byta till en annan klickar du på "Mina bilder" på "Min Vägg". Därefter väljer du "Ladda upp bilder", ställer pekaren på din bild som du vill ta bort och klickar på papperskorgen som då kommer fram.

 • Hur ändrar jag mina profiluppgifter

  Klicka på knappen för Inställningar längst upp till höger på "Min Vägg". Därifrån kan du ändra på de svar du angivit och svara på de du ännu inte svarat på.

 • Hur avslutar jag mitt konto

  Klicka på knappen för Inställningar längst upp till höger på "Min Vägg" och välj sedan kontoinställningar. Under Kontoinställningar klickar du på avaktivera och uppdatera. Nu kommer inte din profil att visas för någon, men om du loggar in dig igen kommer din profil att aktualiseras.

 • Jag har avslutat mitt konto men har ångrat mig

  Genom att du loggar in dig igen på ditt gamla konto med samma inloggningsuppgifter aktualiseras den igen.

Senaste nyheter
Galleri
Framgångshistorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Vi gör inte spam.

Copyright © 2017 Andliga Hearts. Alla rättigheter förbehållna.

Menu
×