DEJTINGTIPS

För bästa matchningen

Tips från coachen

Idag är nätdejting ett av de vanligaste sätten att träffa en partner. Men vad är bra att tänka på när man söker efter en partner på vår sajt Spiritual Hearts och när man fått kontakt med någon som väcker ens intresse och det börjar bli dags för en första dejt?.

Här är 10 heta tips från coachen!

Var vänlig men rak

Det gäller både bakom datorskärmen och i verkliga livet. Det bästa är att bara vara ärlig i din profil, med vad du söker för sorts förhållande och ärlig med vem du är. Det lönar sig alltid i längden med det förhållningssättet. När du exempelvis går på en dejt och känner att kemin saknas, att då avsluta en dejt tidigt kan kännas obekvämt, men blir i slutändan trots allt mera obekvämt om du stannar längre än du själv egentligen vill eller kanske säger ja till en andra dejt som du inte vill gå på.

Tänk i andra banor

Det är lätt att fastna i gamla hjulspår. Försök att utmana dig själv att söka efter en dejt som du inte tror är din typ men som verkar vara en fin person och behåll sedan denna nya tanke inför första dejten.

En miljon saker börjar med ett hej

Ta initiativ till en flirt här på Spiritual Hearts eller skicka det första mailet. Vad är det värsta som kan hända? Om du väljer att ta en första kontakt genom ett mail är det en bra idé att ge en komplimang till den du skriver till eller relatera till något som du tycker är intressant i medlemmens presentation. Chansen att få ett svar ökar om ditt mail blir personligt, men försök att skriva ett kort första mail.

Vänta inte för länge

Det kan vara överraskande att den virtuella kemin kanske inte alls stämmer i verkligheten. Trygghet är viktigt, men vänta trots allt inte för länge med att träffas. När du blivit nyfiken på någon medlem på Spiritual Hearts, prata gärna i telefonen ganska snabbt och känns det bra boka in en första träff så snart du kan. Då slösar du varken din egen tid eller den andras.

Välj de kläder som är du

Att vara sig själv med en ny dejt kan vara lättare sagt än gjort. Ett sätt att känna sig mera bekväm i situationen är att välja dina favoritkläder. Jag lovar, det kommer få dig att känna dig mera avslappnad och ge dig ett större självförtroende. Om din dejt är den där speciella personen du väntat på då kommer han eller hon tycka om dig för den du är. Men naturligtvis, försök att bära kläder som både ser bra ut och som känns lika bra på just dig! Tricket är att få till den balansen.

Säkerhet

Lämna information till en vän om vem du ska på dejt med. Välj att träffas första gången på en allmän plats som ett café eller liknande.

Spara smultronställena till dig

Att träffas på exempelvis ett café är bra på första träffen. Men bestäm inte att träffas på ditt favoritcafé eller restaurangen som du tycker om. I alla fall inte på första dejten. Ifall det visar sig att dejten inte gick så bra, då vill du troligen inte stöta ihop med de personer som du träffat för en dejt på dina favoritställen.

Punktlighet

Kom i tid, det ger ett bättre intryck. Visst kan oförutsägbara saker ske, men kom ihåg att meddela din dejt att du blir sen.

Magkänslan

Om du ska ses för en andra dejt eller inte - lita till intuitionen och vad hjärtat säger dig.

Ta initiativ till en andra dejt

Om dejten gick bra och du känner att du vill träffa honom eller henne igen varför inte ta ett initiativ och fråga om att ses igen! Visst kan det vara svårt att vara den som först frågar om att ses igen, men om du ändå känner du vill bjuda på ett initiativ fast inte vill ställa en direkt fråga funkar det alltid bra att säga något i stil med ”Det var jättetrevligt att träffa dig!”.

För att du ska finna kärleken är det viktigt att du ger en härlig och sann beskrivning av dig själv och fyller i alla frågor. För att öka chansen ytterligare finns vår Personlig Matchning som är en unik tjänst på bara Spiritual Hearts. Till sist, besök sidan ofta så att du inte går miste om den speciella personen som är tänkt för just dig.. och kom ihåg, du förtjänar det allra bästa!

Senaste nyheter
Galleri
Framgångshistorier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna och uppdateringarna. Vi gör inte spam.

Copyright © 2017 Andliga Hearts. Alla rättigheter förbehållna.

Menu
×